Puolan kiertomatka 2021 

Kirjoita alaotsikko tähän

Ilmoittaudu mukaan!

s-posti: info@matka-arra.fi

puhelin: +358 400 865 840

TAI

täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake!

HUOM!! MATKA PERUTTU!

21.-30.4.2021 Puolan kiertomatka

Koe ja näe upea historiallinen Puola kanssamme. Kotimatkalla pääsemme myös tutustumaan Liettuan ja Latvian nähtävyyksiin. Tervetuloa mukaan! 

MATKAOHJELMA

Keskiviikko 21.4.

Ajamme Helsingin Vuosaaren satamaan, josta Finnlinesin laiva lähtee klo 17.00 kohti Travemündea.

Torstai 22.4.

Kiireetön päivä aikaa nauttia merimatkasta ja laivan palveluista. Saavumme klo 21.30 Travemündeen, josta on lyhyt ajomatka Lyypekkiin. Yöpyminen Lyypekissä.

Perjantai 23.4.

Päivän aikana ajamme Puolan Wroclawiin, jossa majoitumme hotelliin. Oder-joen rannalla sijaitsevassa Wroclawissa on runsaasti kauniita, historiallisia rakennuksia eri aikakausilta. Päivällinen hotellissa.

Lauantai 24.4.

Aamiaisen jälkeen suuntaamme kohti Krakovaa. Iltapäivällä tutustumme Auschwitzin keskitysleiriin, joka oli natsien suurin keskitysleiri. Leirillä kuoli yli miljoona ihmistä. Krakovassa majoitumme hotelliin ja nautimme päivällisen.

Sunnuntai 25.4.

Aamupäivällä kiertoajelu Krakovassa, jonka aikana näemme muun muassa renessanssityylisen kuninkaanlinnan, kaupungintalon tornin 1200-luvulta ja punatiilisen Mariankirkon. Keskiaikaisen Rynek Glowny -torin reunalla on lukuisia kahviloita ja ravintoloita. Iltapäivällä vapaata aikaa nauttia kauniin keskiaikaisen kaupungin tunnelmasta. Päivällinen hotellissa.

Maanantai 26.4.

Aamupäivällä ajamme Wieliczkaan, jossa tutustumme Unescon maailmanperintölistalle kuuluvaan suolakaivokseen. Kaivos on upea maanalainen maailma, jossa on suolasta tehtyjä veistoksia, kristallikruunuja ja jopa kirkkosali. Iltapäivällä paluu Krakovaan, jossa vapaata aikaa ja päivällinen.

Tiistai 27.4.

Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Varsovaa, jossa iltapäivällä opastettu kiertoajelu. Kierroksella näemme muun muassa Lazienki puiston, kuninkaanlinnan ja vanhan kaupungin kauneimmat rakennukset. Majoitumme hotelliin ja nautimme päivällisen.

Keskiviikko 28.4.

Aamiaisen jälkeen suuntaamme kohti Liettuaa ja Kaunasia, jossa iltapäivällä majoitumme hotelliin. Loppu päivä aikaa tutustua Kaunasiin. Keskustan halki kulkee Liettuan pisin kävelykatu Laisves Aleja. Kaupungin sydän on Raatihuoneen tori, jonka ympärillä ovat kauneimmat historialliset rakennukset. Päivällinen hotellissa.

Torstai 29.4.

Aamiaisen jälkeen ajamme Siauliain kaupungin lähellä olevien ristikukkuloiden kautta Latvian puolelle Riikaan, jossa iltapäivällä katselemme kaupunkia oppaan johdolla. Kauniit vanhat jugendrakennukset, keskustaa halkova Daugava-joki ja vehreät puistot tarjoavat paljon silmäniloa. Majoitumme hotelliin ja nautimme päivällisen.

Perjantai 30.4.

Aamiainen hotellissa, lähtö klo 8.30, 10.30-11.30 tauko Latvian/Viron rajalla (mahdollisuus ostoksille Super Alkossa) Lounas klo 12.15 Pärnussa. Klo 13.00. lähtö Tallinnaan. Tallinkin m/s Star lähteeTallinnasta klo 16.30 ja saapuu Helsinkiin klo 18.30.

Matkan hinta 1 320 € / hlö

Hintaan sisältyy:

- laivamatka Helsinki-Travemünde B2-hyteissä

- laivamatka Tallinna-Helsinki kansipaikoin

- majoitukset 3-4 tähden hotelleissa 2 hengen huoneissa 8 yötä

- puolihoito hotelleissa (ei päivällistä Lyypekissä)

- suomenkieliset kiertoajelut Krakovassa, Varsovassa ja Riiassa

- sisäänpääsymaksut ja suomenkieliset kierrokset Auschwitzissa

ja Wieliczkassa

- bussin lauttaukset

- kuljettajan laivaliput ja hotellimajoitukset

- opas mukana koko matkan ajan

Lisämaksut / hlö: 

 - yhden hengen huone ja hytti 395 €

- Finnlinesin ateriapaketti 74 € (1 x superior päivällinen, 1 x brunssi,

1 x päivällinen) (PS. kannattaa ostaa)

- A-luokan hytti Finnlinesilla 40,-

Matkalla tarvitaan passi tai kuvallinen poliisin myöntämä henkilökortti!

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista!

Noudatamme matkoillamme yleisiä valmismatkaehtoja (kkv.fi)

Matkan hinta edellyttää vähintään 30 hengen ryhmää.