Grease musikaalimatka Helsinkiin 14.-15.5.2022

Ilmoittaudu mukaan matkalle!

MATKA PERUUTETTU!!

Kovasti odotetun Grease-musikaalin kaikki esitykset on siirretty keväälle 2023! Olemme peruutuksesta yhteydessä henkilökohtaisesti jokaiselle matkalle ilmoittautuneelle.

Etsimme mahdollisimman pian sopivan uuden ajankohdan musikaali matkalle kevääksi 2023.

Grease on vastustamaton sekoitus 1950-luvun popkulttuuria, teinimeininkejä, nuorta romanssia, rock'n' rollia, kovia kundeja ja ihania mimmejä. Esitys on täynnä hyvää energiaa ja elämäniloa, mukaansatempaavia tansseja ja huikeaa musiikkia täynnä hittejä, kuten Summer Nights, Greased Lightning, Hopelessly Devoted to You ja You're the One That I Want.

Musikaalin ohjauksesta ja koreografiasta vastaavat Marco Bjurström ja Peter Pihlström. Tämän uuden version herättää eloon tuoreet nuoret näyttelijät, jotka tuovat energiaa, elinvoimaa ja intohimoa musikaaliklasikkoon.

Menomatkalla pysähdymme TeiTuvalle herkulliselle aamiaiselle. TeiTuvan runsas buffet-ruoka on saanut valtakunnallisestikin positiivista näkyvyyttä.

Aamupalan jälkeen matka jatkuu Somerolle, Muotiputiikki Helmeen. Tervetuliaiskuohuviinin sekä suolaisten makupalojen jälkeen voimme kierrellä, ihastella, sovitella ja tehdä ostoksia Muotiputiikissa. Helmestä löytyy valtava valikoima 50-luvun henkisiä klassisia ja ajattomia  vintage kellomekkoja, patellavöitä, boleroita, takkeja, housuja, kenkiä, tyllialushameita, koruja, asusteita ja laukkuja. Miehille oma osasto, jossa paitoja, housuja ja asusteita. Helmestä löytyy myös glamourmekko-osasto, lasten lelu- ja vaateosasto sekä lahjatavaratila. Myymälätilaa on tarjolla huikeat 500 neliöä. Lisätietoa: https://www.muotiputiikkihelmi.com/

Somerolta matka jatkuu Helsinkiin, jossa majoittaudumme Helsingin sydämessä sijaitsevaan Original Sokos Hotelli Presidenttiin. Legendaarinen hotelli on käynyt mittavan muodonmuutoksen kaksi ja puoli vuotta kestäneessä uudistuksessa.

Grease-musikaali esitetään Helsingin Messukeskuksen Amfi-teatterissa. Matka-Ärrällä on varattuna asiakkaille parhaat A-luokan paikat keskeltä teatterisalia.

Sunnuntaina paluumatkalla pysähdymme kahdeksi tunniksi Ideaparkkiin ostoksille.

Tervetuloa mukaan teatterimatkalle.